Stovrr is officieel importeur van alle Ooni producten. Wij hebben alle Ooni producten op voorraad en bezorgen de producten bij je thuis(vanaf 100€ gratis verzending). Vandaag vóór 20:00 uur besteld is vandaag nog verstuurd.

Als het weer het toelaat is er niets lekkerder dan buiten eten. Samen met je gezin en vrienden genieten van een zelfbereide maaltijd in je eigen achtertuin of waar je maar wilt. We vinden het bovendien steeds belangrijker om te weten wat we eten. We gebruiken pure ingrediënten en besteden meer dan ooit aandacht aan onze zelfgemaakte maaltijd. Met de Ooni Fyra, Ooni Karu 12, Karu 16 of Ooni Koda 12, Koda 16 krijgt iedere thuiskok het voor elkaar om een perfecte houtoven pizza te bereiden.

VISIE

Dankzij een goed ontwerp en jarenlange ontwikkeling is zijn de Ooni ovens de beste, betaalbare en lichtgewicht houtgestookte oven voor thuis. Geniet in je eigen achtertuin van dezelfde smaakbeleving zoals je die ervaart in een goed Italiaans restaurant of neem je Ooni mee naar het strand, park op de boot of de camping. Met deze mobiele oven geniet je samen met familie en vrienden overal snel van de lekkerste gerechten in de buitenlucht met de authentieke smaak van hout.