Start met typen

Stovrr is officiële dealer van de Uuni houtoven in de Benelux

Over ons

Stovrr is erkend dealer van alle Uuni producten. Wij hebben alle Uuni producten op voorraad en bezorgen de producten gratis bij je thuis. Vandaag vóór 22:00 uur besteld? Dan kun je morgen al pizza’s bakken in je eigen mobiele, houtgestookte buitenoven!

Visie

Als het weer het toelaat is er niets lekkerder dan buiten eten. Samen met je gezin en vrienden genieten van een zelfbereide maaltijd in je eigen achtertuin. We vinden het bovendien steeds belangrijker om te weten wat we eten. We gebruiken pure ingrediënten en besteden meer dan ooit aandacht aan onze zelfgemaakte maaltijd. Met de Uuni 3 of de Uuni Pro krijgt iedere thuiskok het voor elkaar om een perfecte houtoven pizza te bereiden.

Dankzij een goed ontwerp en jarenlange ontwikkeling is de Uuni 3 de beste, betaalbare en lichtgewicht houtgestookte oven voor thuis. Geniet in je eigen achtertuin van dezelfde smaakbeleving zoals je die ervaart in een goed Italiaans restaurant of neem de Uuni 3 mee naar het strand, park op de boot of de camping. Met deze mobiele oven geniet je samen met familie en vrienden overal snel van de lekkerste gerechten in de buitenlucht met de authentieke smaak van hout.