[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Retourneren en terugbetalingen

Stovrr kent een 30 dagen retourbeleid. Retourneren of ruilen kan zonder problemen binnen 30 dagen na levering. Als deze termijn is verstreken, kan Stovrr helaas geen terugbetaling of vervangend product meer bieden.

Om het product te kunnen retourneren, moet het item ongebruikt en in de originele verpakking zijn en in dezelfde staat zijn als hoe je het product hebt ontvangen.

Om een ​​retour in te dienen, kun je ons mailen op info@stovrr.nl onder vermelding van je bestelnummer.

Terugbetaling
Zodra jouw retour is ontvangen en is gecontroleerd, ontvang je van ons hierover een e-mail. Wij informeren je in deze e-mail over de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling. Is het product onbeschadigd en in originele verpakking aan ons geretourneerd, dan wordt de terugbetaling verwerkt en ontvang je binnen enkele dagen automatisch een credit via de originele betaalmethode.

Er zijn situaties waarbij een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend. Dit kan voorkomen bij een item dat niet in de originele staat aan ons geretourneerd is, beschadigde of ontbrekende onderdelen kent of een item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Late of ontbrekende terugbetalingen
Wel een bevestiging, maar nog geen terugbetaling ontvangen? Controleer je bankrekening of neem contact op met de creditcardmaatschappij of bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt verwerkt. Na enkele dagen nog geen terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met ons op via: info@stovrr.nl.

Afgeprijsde artikelen
Alleen regelmatig geprijsde artikelen kunnen geretourneerd worden en een terugbetaling ontvangen. Actieartikelen en afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd en terugbetaald.

Ruilen
Wij vervangen alleen items als deze defect of beschadigd zijn. Als je een beschadigd of defect product voor hetzelfde product wilt ruilen, neem dan contact met ons op via: info@stovrr.nl. Afhankelijk van je woonplaats, kan de bezorgtijd van het geruilde artikel afwijken.

Internationale bestellingen
Bestellingen buiten de Benelux kunnen onderhevig zijn aan invoerbelasting, douanerechten, rechten en heffingen die door het land van bestemming worden geheven. Controleer de invoerrechten van jouw land, voordat je het artikel aanschaft bij Stovrr. Tarieven en belastingen worden niet terugbetaald.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]